czwartek, 7 lutego 2013
Menu FAZA NAPRZEMIENNA / II FAZA
WARZYWA !
Kawa z mlekiem 300 ml
polędwica miodowa 4 plasterki + kawałek świeżego ogórka + jajko na twardo ( tylko pół żółtka ) + pół serka wiejskiego
woda mineralna 500 ml
Tiger light 250 ml
Herbata zielona z maliną i żurawiną 300 ml
Kakao 300 ml
W szklance mleka rozpuszczam dwa słodziki , dodaję łyżeczkę DeccoMoreno i energicznie mieszam. Smakuje jak Nesquik :)
polędwica miodowa 4 plasterki + kawałek świeżego ogórka + jajko na twardo bez żółtka + pół serka wiejskiego
Herbata z żurawiną i jabłkiem 300 ml
4 plasterki polędwicy miodowej
Herbata z maliną,truskawką i granatem 300 ml
Sok z marchewki 400 ml
San Terra wieloowocowy 400 ml
Hamburger Dukanowski z sałatą , cebulką , ketchupem , serem żółtym Piórko i ogórkiem kiszonym
BEZ WARZYW !
Kawa z mlekiem 300 ml
1/4 makreli wędzonej , pół serka wiejskiego
ZIelona herbara 300 ml
Kakao 300 ml
1/4 makreli wędzonej
Herbata z maliną,truskawka i granatem 300 ml
Herbata z wiśnia i migdałami 300 ml
Jajecznica z pietruszką i cebulą
Owisanka
SAN TERRA 400 ml
WARZYWA !
Kawa z mlekiem 300 ml
sałata lodowa + zielony ogórek + kurczak
Biała herbata 300 ml
Pepsi light 100 ml
Kakao 200 ml
Jajko na twardo prawie bez żółtka
Kawokakałko 300 ml
Pół makreli wędzonej
Talerz bigosu ze schabem i grzybami
Bigoss , w całości wykonany z kiszonej kapusty. 2 kg wrzucamy do wielkiego garnka , dodajemy kostkę rosołowo-grzybową , dwie garści mrożonych borowików , 0,5 kg pokrojonego w kostkę , wczesniej upieczonego schabu , kilka sztuk ziela angielskiego , 3 liście laurowe , doprawiamy solą i pieprzem , gotujemy dosyć długo do uzyskania miękkości kapusty.
Idealne danie na zimowe wieczory.
Możemy dodac koncentratu pomidorowego a grzyby mrożone zastąpić pieczarkami lub suszonymi grzybami.
Herbata czarna 300 ml
SAN TERRA 400 ml
Owsianka
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz