czwartek, 7 lutego 2013

Menu FAZA NAPRZEMIENNA / II FAZA



WARZYWA !

Kawa z mlekiem 300 ml

polędwica miodowa 4 plasterki + kawałek świeżego ogórka +  jajko na twardo ( tylko pół żółtka ) + pół serka wiejskiego

woda mineralna 500 ml

Tiger light 250 ml
Herbata zielona z maliną i żurawiną 300 ml

Kakao 300 ml
W szklance mleka rozpuszczam dwa słodziki , dodaję łyżeczkę DeccoMoreno  i energicznie mieszam. Smakuje jak Nesquik :)

polędwica miodowa 4 plasterki + kawałek świeżego ogórka +  jajko na twardo bez żółtka + pół serka wiejskiego

Herbata z żurawiną i jabłkiem 300 ml

4 plasterki polędwicy miodowej

Herbata z maliną,truskawką i granatem 300 ml

Sok z marchewki 400 ml

San Terra wieloowocowy 400 ml

Hamburger Dukanowski z sałatą , cebulką , ketchupem , serem żółtym Piórko  i ogórkiem kiszonym


BEZ WARZYW !

Kawa z mlekiem 300 ml

1/4 makreli wędzonej , pół serka wiejskiego

ZIelona herbara 300 ml

Kakao 300 ml

1/4 makreli wędzonej

Herbata z maliną,truskawka i granatem 300 ml

Herbata z wiśnia i migdałami 300 ml

Jajecznica z pietruszką i cebulą

Owisanka

SAN TERRA 400 ml


WARZYWA !

Kawa z mlekiem 300 ml

sałata lodowa + zielony ogórek + kurczak

Biała herbata 300 ml

Pepsi light 100 ml

Kakao 200 ml

Jajko na twardo prawie bez żółtka

Kawokakałko 300 ml

Pół makreli wędzonej

Talerz bigosu ze schabem i grzybami

Bigoss , w całości wykonany z kiszonej kapusty. 2 kg wrzucamy do wielkiego garnka , dodajemy kostkę rosołowo-grzybową , dwie garści mrożonych borowików , 0,5 kg pokrojonego w kostkę , wczesniej upieczonego schabu , kilka sztuk ziela angielskiego , 3 liście laurowe , doprawiamy solą i pieprzem , gotujemy dosyć długo do uzyskania miękkości kapusty.
Idealne danie na zimowe wieczory.
Możemy dodac koncentratu pomidorowego a grzyby mrożone zastąpić pieczarkami lub suszonymi grzybami.

Herbata czarna 300 ml

SAN TERRA 400 ml

Owsianka

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz