Biała herbata 300 ml
Kawa z mlekiem 300 ml
2 parówki z łososia + sos czosnkowy + ketchup Linessa w śladowych ilościach
BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE . Paskudne parówki . Sosik mniam.
SOS CZOSNKOWY : 250 g sera białego w kostce , duży jogurt naturalny , łyżeczka pieprzu , 5 ząbków czosnku , szczypta soli , wymieszać , gotowe.
Próba picia octu jabłkowego – NIEUDANA.
Herbata z żurawiną i jabłkiem 300 ml
jajko na twardo z pysznym sosem czosnkowym , pół plasterka żółtego sera PIÓRKO , polędwica z indyka ok. 6 małych plasterków
Ser Piórko może byłby dobry ale jako roztopiony , sam w sobie jest bardzo średni i trochę twardy.
II śniadanie uważam za udane :)
Herbata z owocami cytrusowymi i imbirem 300 ml
Kilka łyżek sera Emilki z cynamonem i słodzikiem
Na obiad nóżka z kurczaka w orientalnym sosie
Napój SAN TERAA 300 ml
Kolacja owsianka
OWSIANKA : pół szklanki mleka , 2 tabletki słodziku , 2 łyżki otrąb , zagotować , gotowe.
Herbata miętowa 300 ml
2 DZIEŃ 29-01-2013 wtorek
Kawa z mlekiem 300 ml
1,5 bułeczki dukanowskiej z polędwicą łososiową i sosem czosnkowym , 1/4 jajka
Bułeczki pysioty.
BUŁKI : 200 g twarogu , 6 łyżek otrębów owsianych , 1/3 łyżeczki sody , 3 łyżki mleka w proszku, 2 jajka , szczypta soli , 2 tabletki rozkruszonego słodziku , do smaku można dodać czosnek , bazylię i oregano
Twaróg zawinąć w ręcznik, odcisnąć. Składniki oprócz jajek zmiksować. Nastawić piekarnik na 175 stopni. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Do masy dodać żółtka , białka z odrobiną soli ubić na sztywną pianę , zmieszać z masą ( delikatnie i powoli ) Uformować 6 bułeczek. Piec 30 / 35 minut , odstawić do ostygnięcia najlepiej na całą noc nie przykrywając.
Tiger light 125 ml
Łosoś wędzony 80 g , 3/4 jajka na twardo
Łosoś z jakiem super połączenie.
Woda mineralna 700 ml
Biała herbata 300 ml
Szaszłyki z mięsa mielonego z sosem czosnkowym
SZASZŁYKI Z MIĘSA MIELONEGO : 0,5 kg mięsa mielonego , kilka listków natki pietruszki , przyprawa gyros , czosnek , kilka kropel sosu sojowego , jajko , pieprz Cayenne , chili jalapeno . Wszystko mieszamy . Na patyczki do szaszłyków nadziewamy mięso uformowane w walec. Piekarnik nastawiamy na 180 stopni , pieczemy na grillu ok. 30 min.
Szaszłyki wyszły pyszne a z sosem – niebo w gębie !
Tiger light 250 ml
Herbata z żurawiną i granatem 300ml
Pepsi max 300 ml
150 g wątróbki drobiowej duszonej w słodkiej papryce z odrobiną cebulki i jogurtu
3 podudzia z kurczaka duszone w sosie na bazie jogurtu , odrobiny przecieru pomidorowego i musztardy Dijon oraz masą przeróżnych przypraw + ogórek kiszony
Woda 300 ml
3 DZIEŃ 30-01-2013 środa
Kawa z mlekiem 300 ml
Jajecznica z odrobiną cebuli i szynką z indyka
Polędwica z indyka 100g
Woda mineralna 700 ml
Filet z czarniaka + ogórek kiszony
Usmażony na patelni z odrobiną oliwy z oliwek , obtoczony w skrobi
Ten gatunek ryby uważam za RYBNEGO FAWORYTA , jest delikatna w smaku , przy smażeniu nie zasmrodziła całego domu ;)
Napój SAN TERRA winogronowy 200 ml
Pepsi max 300 ml
Naleśniki na bazie serka Emilki
Serek wiejski ze szczypiorkiem + jajko na twardo
Woda mineralna 1 litr
Owsianka
PODSUMOWANIE
Faza Uderzeniowa : 3 dni
Waga : - 2 kg
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz